Karinemi-seura Lahti

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN SUNNUNTAINA 7.4.2024 klo 18:00


Hyvät Kariniemen alueen asukkaat

Olemme jälleen edistyneet yhteisessä työssämme kohti entistä viihtyisämpää, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää asuinaluetta. Kerromme näistä ja keskustelemme yhdessä vuoden 2024 vuosikokouksessa

Seuran vuosikokous pidetään sunnuntaina 7.4.2024 klo 18.00 Kispi-Areenalla (Lahden

tennis- ja squashkeskus) 2. kerroksen kokoushuoneessa, osoitteessa Kariniemenkatu 21.


Kokouksessa käsittelemme:

- vuoden 2023 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen

- hallituksen jäsenten ja toiminnantarkastajien valitseminen

- vuoden 2024 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen

- asiakirjat esitellään kokouksessa

Kerromme kokouksessa myös tekeillä olevasta Kariniemen pientaloalueen historiikista. Sen eteen teemme hartiavoimin töitä ja uskomme, että saamme aineiston kokoon tämän vuoden kuluessa.

Seuramme tapahtumista ilmoitamme myös www.kariniemi-seura.com


Tule mukaan toimintaamme ja kutsu myös ystäväsi mukaan seuramme jäseneksi!


t. Kariniemi-seura ry

Karinemi on kaupunkilaisten oma vihreä puisto keskellä kaupunkia. Se kätkee sisälleen mitä monimuotoisimman kasvuston, puuston, erilaiset lintulajit, pieneläimet ja satoja perhosia. Karinimen polkuja, kiviportaita ja serpentiiniteitä pitkin vaeltava kulkija voi aistia luonnon kauneuden ja aitouden eri vuodenaikoina.

Näkymät kaupunkiin ovat kerrassaan upeat. Mäen ylärinteellä sijaitsee kuulu Lanu-puisto. Pikku-Vesijärven poukamassa soivat Lahti Energian lahjoittamat vesiurut. Vesisuihkujen, musiikin ja valojen liekki tarjoaa unohtumattoman elämyksen lahtelaisille ja vierailijoille. Satamassa kahvilat ja laivat houkuttelevat kulkijaa viipymään järvellisessä maisemassa. Kariniemen asukkaat ja ystävät ovat ottaneet sydämen asiaksi vaalia Kariniemen kauneutta.

Ajatuksen "Keidas keskellä kaupunkia" siivittämänä Kariniemi-seura ry on vienyt toimintaansa eteenpäin työskennellen yhdessä kaupungin vihertoimen ja useiden yhteistyökumppaneitten kanssa.