yhteystiedot

Yhteystiedot

KARINIEMI-SEURA RY

Kariniemi-seura on perustettu vuonna 1988. Ensimmäinen puheenjohtaja oli kamarineuvos K. O. Knuuttila. Perustavassa kokouksessa oli läsnä 90 Kariniemen alueen asukasta. Tuolloin sovittiin toiminta-tavoitteiksi Kariniemeen ja Vesijärveen liittyvien luonto- ja kulttuuriarvojen kunnioittaminen ja vaaliminen. Hallinnon muodostaa puheenjohtaja ja kahdeksan hallituksen jäsentä. Toiminta määritellään vuosittaisessa yleisessä kokouksessa. Seuran toimintamuodoiksi ovat vakiintuneet alueen asukkaille suunnatut tapahtumat kuten vuosittaiset siivoustalkoot, huvimajan kunnostus ja mittavat risutalkoot aina hakkuiden ja raivausten jälkeen. Näiden tapahtumien järjestelyitä on hoitanut pääosin kaupungin vihertoimi ja asukkaille ne ovat merkinneet talkoohenkisyyttä ja sosiaalista kohtaamisen mahdollisuutta.

Seuran hallitus noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja asetettuja tavoitteita sekä on avoin ja näkyvä toimissaan. Asujaimiston aloitteita tuetaan tasapuolisesti ja taloutta hoidetaan tuloksellisesti. Toiminta keskitetään muutamaan tärkeään ja ajankohtaiseen asiaan. Hallitus valmistelee lausunnot ja kannanotot huolellisesti, edustaa seuraa ulkopuolisissa tilaisuuksissa sekä pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota toimialueen ympäristökysymyksiin ja asumisviihtyisyyteen.

Liity Kariniemi-seura ry:n jäseneksi ja olet näin mukana tekemässä talkoovoimin asuinympäristöstämme siistiä ja turvallista ja Kariniemestä olohuonetta jokaiselle lahtelaiselle kävellä ja katsella.

Jäsenmaksun 20 € tai 

kannatusmaksun 20 € tai enemmän 

voit maksaa Kariniemi-seura ry:n tilille:

Päijät-Hämeen Osuuspankki

IBAN nro FI56 5612 1120 3165 15 (entinen tilinro muotoa 561211-2316515)

Laitathan viestikenttään nimesi ja osoitetiedot.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi hallitukselle puheenjohtajalle tai sihteerille.

Ideoitasi odottelevat Kariniemen aluekummi Soile Lintunen tai hallituksen jäsenet!

Kariniemi-seura ry:n hallitus

Pirjo Varumo, puheenjohtaja

050 3578 353, pirjo.varumo@gmail.com

Raila Hagström, rahastonhoitaja

045 1879 068, raila.hagstrom@gmail.com

Soile Lintunen, aluekummi

Klaus Sippel

Anne Arvilommi

Markku Koponen

www-sivujen vastaava etunimi.sukunimi@gmail.com Juha Hertsi